Tcc

1

Bucataras
incepator

Sant Quirze del Valles

Bucataras din 21.02.2011

RETETE3
PRIETENI1
Retete

Placinta cu branza

In Prajituri la 2 Mar 2011

Se amesteca branza cu galbenusurile ,zaharul si stafidele.Separat batem albusurile spuma si amestecam cu compozitia preparata inainte. Se adauga cele 2 linguri de gris si  amesteam.  Se intinde foaia de placinta si se toarna compozitia ,se niveleaza cu o lingura si se pune cealalta...

Arroz a la cubana

In Vegan / Raw vegan la 2 Mar 2011

Se pune orezul la fiert cu apa,2 catei de usturoi si sare! Se pune apa cat sa-l acopere o data (daca stiti sa preparati orez pentru sushi e perfect )si se fierbe amestecand din cand in cand.Intre timp am taiat restul de usturoi in felii subtiri pe care le-am prajit .Cand s-a rumenit l-am...

Tartine de paine cu anchoas

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2011

Sunt foarte simplu de preparat !  Am pus pestele in mixer cu putin ulei si am facut un fel de pateu, rosia am oparit-o si i-am indepartat pielea dupa care am mixat-o pana s-a facut ca o pasta .  Feliile de paine se pot pune la cuptor la foc maxim cateva minute sau le puteti cumpara...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]