bucatarasa

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 19.04.2024

RETETE25
PRIETENI5
Articole

Mierea incalzita devine toxica? Iata ce trebuie sa stim

In Alimente, la: 28 Mai 2024

Mierea incalzita devine toxica? Iata ce trebuie sa stim Incalzirea mierii nu o face toxica in mod direct, dar poate avea cateva efecte negative asupra compozitiei si valorii sale nutritive. Iata ce se intampla atunci cand mierea este incalzita: Formarea HMF (Hidroximetilfurfural):...

7 moduri in care puteti folosi bicarbonatul de sodiu in gradina

In Casa si Gradina, la: 28 Mai 2024

7 moduri in care puteti folosi bicarbonatul de sodiu in gradina Bicarbonatul de sodiu  este un aliat versatil si ecologic in gradinarit, avand numeroase utilizari benefice. Iata cateva moduri in care il poti folosi in gradina ta: 1. Combaterea fungilor si mucegaiurilor...

Ce este pecorino? Introducere, tipuri si utilizare culinara

In Alimente, la: 25 Mai 2024

Ce este pecorino? Introducere, tipuri si utilizare culinara Pecorino este un tip de branza italiana produsa din lapte de oaie. Este una dintre cele mai vechi branzeturi din Italia, datand din perioada romana. Exista mai multe varietati de pecorino, fiecare cu caracteristici si arome distincte,...

Cardamom - introducere, beneficii si utilizari terapeutice

In Casa si Gradina, la: 22 Mai 2024

Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale. Descrierea Cardamomului Cardamomul provine din semintele plantelor din familia Zingiberaceae,...

Coriandru: Introducere si utilizari

In Casa si Gradina, la: 19 Mai 2024

Coriandru: Introducere si Utilizari Coriandrul este o planta aromatica populara, cunoscuta atat pentru frunzele sale, cat si pentru semintele sale, care sunt folosite ca mirodenii. Este utilizat pe scara larga in bucatariile din intreaga lume, inclusiv in cea asiatica, latin-americana,...

Beneficiile consumului de fructe deshidratate

In Fructe, la: 16 Mai 2024

Beneficiile consumului de fructe deshidratate Consumul de fructe deshidratate poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece acestea sunt concentrate in nutrienti si antioxidanti. Iata cateva dintre beneficiile lor: Bogate in nutrienti: Fructele deshidratate contin o...

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

In Cu de toate, la: 2 Mai 2024

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat picioarele ucenicilor sai, exemplificand umilinta si slujirea fata de ceilalti. In unele comunitati...

De ce e bine sa gatim impreuna cu copiii?

In Cu de toate, la: 23 Apr 2024

Experienta educativa: Gatitul este o modalitate excelenta de a-i invata pe copii despre alimentatie sanatoasa, nutritie si importanta unei alimentatii echilibrate. In timp ce pregatesc retete, copiii pot invata despre diverse alimente, grupe alimentare si beneficiile nutritionale ale diferitelor...

Cum si cand se planteaza ardeii iuti

In Casa si Gradina, la: 22 Apr 2024

Cum si cand se planteaza ardeii iuti Ardeii iuti sunt plante care se pot cultiva in gradina sau in ghivece, iar momentul si modul de plantare depind de climatul local si preferintele tale. Iata cateva sfaturi generale pentru cum si cand se planteaza ardeii iuti. Momentul potrivit...

Afisate 1 - 9 din 9 articole    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]