karma

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 09.12.2010

RETETE3
PRIETENI1
Retete

Saslik

In Porc la 4 Sep 2011

Carnea, se presara cu sare, cimbru piper, alte ierburi dupa gust,, apoi se amesteca cu restul de ingrediente mentionate mai sus, compozitie in care se lasa 12 ore cel putin, la frigider, De fapt am inteles ca asta ar fi secretul, sa-i zicem "macerarea" carnii intr-o astfel de compozitie.  Eu...

Scoici in sos picant

In Fructe de mare la 4 Sep 2011

Am innabusit bine ceapa data pe razatoare cu usturoiul maruntit, lamaia, ardeiul gras, uleiul si putina apa pana s-au inmuiat toate, am adaugat scoicile spalate, oparite si scurse, apoi pasta de tomate, chilli, piperul, patrunjel la final pentru savoare. In loc de chilli sauce se poate foarte...

Crema de cacao delicioasa , pentru tort

In Dulciuri la 23 Aug 2011

La bain marie fierbem 3 oua, 1 cana de zahar, 1 pachet de cacao, 3 linguri de faina, jumatate de pahar cu lapte, amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase, pana devine ca o ciulama groasa, dupa care se lasa la racit (intre noi fie vorba, am patit-o si cu cocoloasele insa s-a dres...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 04.09.2011

Saslik

publicat la 04.09.2011

Scoici in sos picant

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]