Pregătim blatul de tort.
Pornim cuptorul la 180 de grade C.
Separăm albușurile de gălbenușuri și presărăm puțină sare peste ele.
Mixăm albușurile până devin spumoase, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până obținem o bezea fermă...
Pentru aluatul fraged, amestecăm ouăle cu puțină sare și zahărul, apoi adăugăm iaurtul și uleiul de cocos și omogenizăm amestecul.
Cernem puțină făină cu praful de copt și bicarbonatul și încorporăm amestecul în compoziția de mai sus.
Adăugăm și restul de...
Tort cu creme de ciocolata si clementine
Pregătim blatul de tort. Pornim cuptorul la 180 de grade C. Separăm albușurile de gălbenușuri și presărăm puțină sare peste ele. Mixăm albușurile până devin spumoase, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până obținem o bezea fermă...
Prajitura Fantezie cu foi fragede si piscoturi cu cacao
Pentru aluatul fraged, amestecăm ouăle cu puțină sare și zahărul, apoi adăugăm iaurtul și uleiul de cocos și omogenizăm amestecul. Cernem puțină făină cu praful de copt și bicarbonatul și încorporăm amestecul în compoziția de mai sus. Adăugăm și restul de...