A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de: gaby_d in Vita

Se portioneaza carnea ca pentru snitele. Se bate cu ciocanul pentru carne, pe ambele parti. Se condimenteaza feliile cu sare si piper si se trec prin faina. Se incinge ulei in tigaie. Se pun...Citeste continuarea

Ecler

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Intr-o cratita am pus apa cu zaharul, sarea si margarina la foc si cand a clocotit am pus faina toata odata si am amestecat vertiginos, sa nu ramana cocoloase. Se pune la rece (eu am pus-o...Citeste continuarea

Eclere-aluat cu untura

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Se pune la fiert 1 pahar de apa cu untura, iar in momentul in care aceasta clocoteste, se ia de pe foc, se adauga faina in ploaie si se amesteca fara intrerupere. 2. Se pun ouale rand pe rand...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: aziz in Prajituri

Gogoselele:   Se fierbe apa cu uleiul intr-o cratita. La primul clocot se toarna toata faina o data se trage cratita de pe foc si se amesteca energic aluatul. Cand aluatul este caldut...Citeste continuarea

Eclere cu banane

Postat de: mimmi in Dulciuri

Se pune la fiert apa cu margarina si sarea. Cand clocoteste se adauga toata faina,se trage deoparte de pe foc si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se lasa sa se raceasca. Se...Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de: panacris in Porc

Carnea (pulpa sau fleica de porc) se taie fideluta si se prajeste in ulei de masline (eu am folosit tigaia Wok!) Ciupercile decongelate se pun peste carnea rumenita si se fierb acoperit pana se...Citeste continuarea

Enchiladas cu spanac

Postat de: Cantboilanegg in Pui

In primul rand incepem prepararea sosului de urzici sau spanac! Urzicile se spala bine, sub un jet de apa rece si se fierb in apa cu putina sare! Dupa fierbere se scurg de apa si se maruntesc cu...Citeste continuarea

Easy Chai Masala

Postat de: mitinita in Bauturi

Se amesteca toate ingredientele intr-un container inchis ermetic (merge la borcan). La o cana de ceai negru se folosesc 2 lingurite.   Citeste continuarea

Eclere cu crema de prajituri cu...

Postat de: mihaelab in Prajituri

se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit...Citeste continuarea

Eclere cu crema de vanilie

Postat de: bitza in Prajituri

Cojile: S e pun pe foc apa si margarina si se fierb pana dau in clocot.Cand fierb se adauga faina in bloc(toata deodata) si se amesteca energic pana se formeaza o bila de aluat.Se lasa la...Citeste continuarea

Eclere cu capsuni si ciocolata

Postat de: comanligia in Prajituri

Cojile se fac astfel: se fierbe apa cu uleiul si putina sare, apoi se pune faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea tare nici prea moale. Se da la racit. Intre timp se face crema astfel: se...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Pentru a face aluatul, punem intr-un vas apa si uleiul si dam un clocot. Adaugam rapid faina in ploaie si amestecam bine de tot. Dam deoparte de pe foc si lasam 5 minute la racit. Adaugam ouale...Citeste continuarea

Eclere cu visine si crema de lamaie

Postat de: comanligia in Prajituri

Prepararea cojilor:se pune apa la fiert apoi se adauga untul,sare,si faina si se amesteca pana devine o coca,se da cratita de pe foc si se adauga ouale unul cate unul amestecand pana se leaga...Citeste continuarea

Eclere aperitiv cu branza si jambon

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Prepararea cojilor de eclere: apa se pune la fiert,apoi adaugam untul, putina sare, faina si se amesteca bine si se da de pe foc. Se pun oulale cate unul pe rand si se amesteca,se pune coca...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: Bunica in Prajituri

 Intr-o cratita se pun la fiert apa cu uleiul. Se fierb pana dau in clocot. Dupa ce au dat in clocot, se stinge focul si se toarna faina, amestecandu-se bine (sa nu se faca, cocoloase). Se...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: meosiris in Prajituri

Se pune la fiert apa impreuna cu uleiul. Cand incepe sa fiarba se adauga faina si se amesteca repede. Se ia de pe foc aluatul si se lasa sa se mai raceasca un pic Cand aluatul e putin...Citeste continuarea

Eclere cu crema de cafea

Postat de: postavaru in Dulciuri

Punem apa la fiert cu vanilia si un praf de sare. Adaugam untul si lasam sa dea un clocot. Luam de pe foc si adaugam faina toata. Amestecam bine si punem iar pe foc. Amestecam energic sa nu...Citeste continuarea

Ebichiri - Creveti cu sos iute si...

Postat de: mitinita in Fructe de mare

Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie. Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se...Citeste continuarea

Eclere cu crema de vanilie si...

Postat de: Ina in Prajituri

Eclere:    Amestecam apa cu uleiul si praful de sare si punem  pe foc pana dau in clocot. Se adauga faina toata deodata  si se amesteca energic pana se omogeniseaza bine...Citeste continuarea

Empanadillas de atun

Postat de: vanilla in Aperitive / Garnituri

se toarna faina intr-un bol, si se face un vulcan. Se toarna vinul, uleiul de masline, sarea si bicarbonatul, Se framanta bine si se formeaza o bila de aluat. Se lasa la dospit circa 30 min....Citeste continuarea

Eisbergsalat cu legume,telemea si...

Postat de: cris2711 in Salate

Pentru salata: Eisbergsalat se taie in felii late,rosiile(Cherrytomaten)sunt mai mici si mai gustoase se taie in 4,ardeiul se taie in felii sau cubulete.Castravetele se taie in...Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de: ela in Vita

Carnea se taie fasii subtiri si se pune la prajit la foc puternic,amestecand continuu pana se rumeneste frumos. In untul ramas se pune ceapa taiata marunt,usturoiul pisat cu putina apa si se...Citeste continuarea

Escalop a la Zingara

Postat de: Sidy in Porc

Cotletul se portioneaza in felii iar pulpele de dezoseaza.Cotletul se bate putin ca snitelul apoi condimentam toata carnea( nu trebuie sa o saram cu mult timp inainte de a o prepara, deoarece...Citeste continuarea

Ensaimada din Mallorca

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

1. Pregatiti tava de copt si tapetati cu foaie pergament. Cerneti faina si sarea in vasul de aluat si apoi adaugati si zaharul. Faceti o gropita in mijloc. 2. Faceti o pasta din drojdie si...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: comanligia in Prajituri

Cojile de eclere se fac astfel : Apa,uleiul si sarea se fierb si se adauga faina cat cuprinde,se amesteca bine la foc mic cu lingura de lemn pana se ingroasa bine.Dupa racire se pun pe rand 5...Citeste continuarea

Eclere delicioase ;)

Postat de: corina241 in Prajituri

Compozitia pentru cojile de eclere: Intr-o craticioara se pune apa si uleiul la foc potrivit si se lasa pana clocoteste,apoi adaugam faina dintr-o data si amestecam repede pana se desprinde...Citeste continuarea

Egeh zahrah -Conopida pane...

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

Am gasit aceasta reteta aici si tocmai amestecul multiplu de condimente mi-a starnit interesul. Conopida o desfacem in buchete mari si le lasam intregi . Fierbem conopida, in apa cu...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: madalina27 in Prajituri

Intr-o cratita se pun la fiert uleiul,apa si sare.dupa ce au dat intr-un clocot se pune toata faina odata,se ia de pe foc si se amesteca energic pina cand devine o coca,apoi se adauga pe rand cate...Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de: Sidy in Vita

Carnea se taie felii subtiri care se bat bine ca snitelul, intr-o punga de plastic.Se prajesc apoi in putin ulei, pe ambele parti, apoi se scot deoparte. In sosul ramas se pune mustarul si...Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de: bitza in Porc

 Cotletul se condimenteaza si si rumeneste in cateva linguri de ulei, pe ambele parti(aprox15 min). Intr-o cratita se pun ceapa tocata marunt si cateii de usturoi tocati impreuna...Citeste continuarea

Erbazzone Fritto

Postat de: Ellena in Mancaruri de legume

Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min. Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul...Citeste continuarea

Eclere cu budinca de vanilie si...

Postat de: Cristina_Vivi in Dulciuri

Intr-o craticioara se amesteca laptele cu apa, untul, sarea si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se adauga faina amestecand mereu pana se formeaza o pasta mai groasa. Se pune aceasta...Citeste continuarea

Extasy

Postat de: adasev12 in Dulciuri

ciocolata se pune la topit cu o 2 lg de lapte sau un cubulet de margarina....se lasa la racit se bate frisca spuma tare. galbenusul se freaca spuma cu zaharul pudra, se adauga 1 l-ita de ness...Citeste continuarea

Eclere cu pudding de vanilie

Postat de: cristinne in Prajituri

Se amesteca apa cu uleiul si un vf de sare si se pun intr-o oala pe foc. Cand incepe sa dea in clocot apa, se ia de pe foc si se adauga imediat toata cana de faina dintr-o data, amestecand apoi cu...Citeste continuarea

Eclere cu crema de ciocolata si...

Postat de: maria_claudia in Prajituri

Se fierbe apa cu uleiul si sarea pana da in clocot.Adaugi faina amestecand continuu.Se lasa putin la racit, apoi se adauga ouale pe rand amestecand energic.Se unge o tava cu ulei, se pune...Citeste continuarea

Eclere cu crema de vanilie

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca se toarna toata faina o data si se amesteca repede si bine pana se formeaza o coca...Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de: gaby_d in Porc

Incepem cu carnita. Ar fi trebuit s-o tai felii, dar pentru ca voiam sa se faca repede, am preferat s-o tai cubulete. Am condimentat-o usor cu sare si piper si am dat-o prin faina. Am incins...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se prepara aluatul pentru coji astfel: Se pun apa, sarea si uleiul la fiert. Cand clocoteste se adauga faina in bloc , apoi se amesteca energic pana se desprinde coca de pe fundul vasului. Se lasa...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: Ina in Prajituri

  Eclere: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Se adauga faina toata deodata  si se amesteca energic pana se omogeniseaza bine si...Citeste continuarea

Eclere umplute cu crema de cremes

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Eclere :se amesteca apa cu uleiul , sare, se pune sa clocoteasca .Cand clocoteste se pune faina si se amesteca foarte bine ,pana se desprinde aluatul de pe vas apoi se ia de pe foc si se pun...Citeste continuarea

Eclere cu ciocolata si cafea

Postat de: bitza in Prajituri

1. Cojile: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot.Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se amesteca energic pana se...Citeste continuarea

Enchilladas cu pui la gratar

Postat de: Brindusa in Pui

Tortillas se fac ca aici Pieptul de pui se da cu sare si piper si se pune putin pe gratar, ca sa fie 3/4 facut. Se taie apoi fasii. Pentru sos, incalzeste uleiul si caleste putin ceapa....Citeste continuarea

Eclere cu crema de vanilie si aroma...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

aluatul: Intr-o cratita se pune la fiert apa impreuna cu uleiul. cand da in clocot,se trage cratita de pe foc,se toarna toata faina deodata si se amesteca repede pana cand aluatul se...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: jolygina in Prajituri

 Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt / margarina si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, apa, sarea, zaharul si unt...Citeste continuarea

Ecler cu doua creme

Postat de: Julie in Prajituri

Punem pe foc apa cu uleiul si praful de sare. Cand acestea au dat in fiert se adauga faina in bloc si se amesteca cu mixerul pana aluatul se desprinde de pe peretii vasului. Se da vasul de pe...Citeste continuarea

Enchiladas cu pui, fasole si porumb

Postat de: laylalala in Pui

Incalzeste cuptorul la 200⁰C. Incinge o tigaie, adauga 1 lingura ulei si caleste impreuna ceapa, ardeiul gras, ardeiul iute si 1 catel de usturoi zdrobit timp de 10 minute, pana se inmoaie.Se...Citeste continuarea

Esenta de vanilie facuta in casa

Postat de: Brindusa in Vegan / Raw vegan

Despica pastaile de vanilie in doua. Taie pastaile in jumatati si pune-le in borcan. Pune vodca peste, astfel incat sa le acopere. Astupa bine borcanul si pune-l in camara sau un dulap mai...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: LALY in Dulciuri

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun...Citeste continuarea

Elefantel din orez cu masline

Postat de: epurasha2bb in Mancare copii

Am fiert orezul bine, apoi l-am pasat impreuna cu maslinele si putina sare si unt, un praf de cuisoare. Modelam in forma de elefantel si ornam farfuria cu patrunjel, brocoli, capere si lemongrass Citeste continuarea

Escalop a la Zingara

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]