Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval

de mady90 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2018 | 2704 vizualizari

 

Sunt delicioase si usor de preparat. Si mai ales, te ajuta sa reciclezi pilaful ramas nemancat.

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri pilaf
  • 1-2 catei usturoi
  • pesmet
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • sare, piper, nucsoara
  • 50 gr cascaval ras
  • 1 felie cascaval pt pus in interior
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval:

Intotdeauna, cand gatesc pilaf, fac si cateva chiftelute de orez.

Din pilaful racit iau cateva linguri de orez (cam o lingura la o chiftea), adaug 1-2 catei de usturoi, sare, piper, nucsoara, 1 ou, cascaval ras si putina faina cat sa lege si formez chiftele, bag in mijloc putin cascaval sau branza (optional).

Guguloaiele astfel formate le dau prin ou, faina si pesmet si le prajesc in ulei incins. Uneori, cand nu am chef, nu le mai panirez, le pun cu lingura direct in ulei incins. Sunt bune si asa, dar bestiale sunt panirate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor