Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2012 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza de vaca;
  • 100 gr.parmesan;
  • 100 gr. branza telemea;
  • 6 oua;
  • 4 dovlecei;
  • 4 ardei capia roşii;
  • 2 catei de usturoi;
  • frunze de busuioc;
  • seminte de pin;
  • sare;
  • piper mixt proaspat macinat;
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei:

ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte;

dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele de busuioc;lasam dovleceii pe foc pana ışi lasa toata apa,scoatem usturoiul din compozitie.

amestecam branza cu ouale,adaugand sare,piper,parmesan şi ulei de masline.

ungem o tava cu ulei,punem primul strat din compozitia de branza(jumatate),continuam cu compozitia de dovlecei,branza telemea taiata felii subtiri,semintele de pin,ardeii copti,seminte de pin şi acoperim cu restul compozitiei de branza.

se da la cuptorul preıncalzit la 190 de grade ptr.50 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.09.2012, 21:57

adry88 1

19.09.2012, 15:54

dupa cum arata tare buna este

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 23:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pateuri cu cas