Aperitiv din muschiulet de porc

de MyFancyCake in Porc, 13 Oct 2013 | 11852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura usturoi verde (sau 3 catei de usturoi),
  • cateva fire de patrunjel,
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din muschiulet de porc:

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper,usturoi verde taiat marut sau pisat si patrunjel taiat marunt.

Lasam la frigider pentru 24 de ore.

A doua zi il punem intr-o cratita si il prajim usor pe toate partile in 2 linguri ulei de masline.Cand isi schimba culoarea adaugam cate putina apa pana cand este bine facut (aproximativ 30 - 40 de minute).

Il servim rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor