Ardei gras si conopida, murate

de lia maria in Conserve, 15 Oct 2010 | 11189 vizualizari

 

O muratura asortata, colorata si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2kg conopida
  • 1kg ardei gras amestec (verde, galben si rosu)
  • Hrean
  • Marar uscat
  • Telina tije cu Frunze verzi
  • 2 plicuri picant fix
  • 300g zahar
  • 600ml otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras si conopida, murate:

Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii taiem in bucati mari.

Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean, in fiecare. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele. Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicul; picant fix si-l turnam peste legume, apoi infiletam capacele, sau procedati ca mine: ale mele sunt fara filet, asa ca le-am legat cu celofan dublu si pentru o mai buna siguranta, cu hartie cerata, peste celofan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras si conopida, murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

15.10.2010, 18:32

vaaaai, asta-mi place rau de tot, da' cu ardeii umpluti cu varza te lingi pe degete

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:38

buuuuuuuun................

nadina73 1

16.10.2010, 02:07

super mai ai loc pe rafturi in camara sau in beci?feliciatri 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai pentru congelator