Ardei iuti ciresica in otet

de Bucataras Medi in Conserve, 5 Oct 2015 | 3513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti ciresica(sau orice fel de ardei iuti)
  • otet
  • sare
  • piper boabe
  • zahar
  • foi de dafin
  • frunze de telina
  • frunze de visin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti ciresica in otet:

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g.
In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet.
Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan.
Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si  cateva boabe de piper.
Deasupra punem cate o frunza de telina.Completam cu apa si capacim.

Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat  prosoape de bucatarie.
Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului.
Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic  si fierbem circa 15 min.
Tragem vasul de pe foc, acoperim  cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti ciresica in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MonaMimi 1

06.10.2015, 08:52

mirela0911 1

06.10.2015, 10:34

Ce fain arata!

Rocsi 1

06.10.2015, 20:48

Ce frumosi arata asa in borcane!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti (taiati) la borcan