Ardei iuti la borcan

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti;
  • 1100ml otet (3 borcane de 370);
  • o lingurita sare;
  • 3 linguri zahar;
  • condimente pentru muraturi (boabe de piper, boabe de mustar, seminte de marar, coriandru, boabe de ienupar, cuisoare, foi de dafin, chilli, boabe ienibahar).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

  • Otetul se pune la fiert cu sarea, zaharul si condimentele.
  • Se lasa putin la racit.
  • Ardeii se spala si se pun in borcane.
  • Otetul cald se toarna peste ardei, apoi se pun capacele la borcane si se strang bine.
  • Se lasa in camara, la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca