Ardei kapia la borcan

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 5 Oct 2011 | 11816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia
  •  450 ml otet
  •  100 g zahar
  • 2 lingurite cu varf seminte de mustar
  •  Foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia la borcan:

Se pun ardeii la copt, dupa care se curata

Separat se pun la fiert otetul, zaharul, foile de dafin si semintele de mustar

Dupa primele clocote, turnati lichidul peste ardeii curatati

Se lasa ardeii in acest lichid aprox 10 min

Se aseaza ardeii in borcane, se umple borcanele cu lichidul ramas

Se pun borcanele la dustulit intr-o cratita cu apa

Se lasa la dustulit aprox 30 min, dupa care se scot borcanele si se invelesc cu o patura pana se racesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan