Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 29 Iul 2018 | 2014 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi medii
  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr. orez
  • dupa gust: condiment pentru prepararea carnii de poc de la Delikat
  • cimbrisor de la Deikat, dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar de la Delikat
  • 2 cutii rosii pasate
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu varf zahar tos
  • Amestec de ierburi italiene de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene:

Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.

Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.

Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.

Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.

Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.

Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.

Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.

La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu sos de smantana si ierburi aromatice