Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus

de anuta in Mancaruri de legume, 11 Iun 2019 | 1806 vizualizari

 

O propunere pentru sezonul legumelor proaspete!

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi mai micuti
  • o ceasca de cus-cus,
  • 300 g baby spanac,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • condimente uscate (dafin, piper, oregano, cimbrisor, maghiran)
  • ulei,
  • oua de prepelita,
  • 1 lingurita de pasta de tomate,
  • cateva boabe de piper,
  • ulei de masline,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus:

Ardeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.

Se caleste iute ceapa tocata marunt si se adauga baby spanacul oparit si trecut pe sub jet de apa rece si apoi scurs bine si cus-cusul oparit cu apa fiarta si lasat 10 minute acoperit sa se inmoaie. Se adauga si un pic de pasta de tomate, se sareaza si condimenteaza si se adauga marar tocat fin.

Se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se aseza in tava unul langa altul, se adauga pana aproape de buza lor apa in care am adaugat un strop de ulei de masline, cateva crengute de oregano verde (daca avem, cateva boabe de piper si dam la cuptor cca 20 minute. Se scoate cu grija, spargem cate un ou de prepelita deasupra si mai lasa sa se inchege ouale, cca 10 minute.

Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

17.06.2019, 19:57

Îmi plac mult ardeii umpluți...! Sigur sunt pe placul meu și cei umpluți cu baby spanac și mai ales cu cus-cus...!

anuta 1

18.06.2019, 11:01

Panacris 1

19.06.2019, 20:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua ochiuri