Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2016 | 3999 vizualizari

 

Foarte buna si calda si rece.

 

INGREDIENTE

  • legume congelate( mazare, morcov, porumb, fasole verde, ardei etc.)
  • piept de pui
  • cascaval
  • masline
  • unt
  • oua
  • bagheta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate:

Am pus legumele la fiert. Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste in putin unt. Am taiat partea de jos a baghetei si am scos miezul. Am uns cu unt partea exterioara a baghetei. Am batut ouale cu putina sare, am adaugat legumele fierte si scurse, pieptul de pui taiat cubulete, maslinele taiate felii si cascavalul ras. Am pus compozitia in bagheta si am mai presarat cascaval deasupra.

Am asezat bagheta in tava cu hartie de copt si am  introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Eu am folosit o bagheta pe care am taiat-o pe jumatate, o jumatate de piept de pui ramas de la o friptura, o mana de legume congelate, 100 g cascaval, 4 oua si 6 masline.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt in functie de cate baghete se fac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou festiv