Baghete cu cascaval

de Auras12 in Piine, 19 Oct 2017 | 2687 vizualizari

 

Inventam ca sa mancam :D 

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 150 ml lapte
  • 180 ml apa calduta
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

     Pentru inceput am pus intr-un vas drojdia uscata cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta, si am lasat putin la crescut. Intre timp, am pregatit un vas in care am adaugat 500 g faina ( restul de faina am oprit-o pentru framantat), cele doua oua, sarea, laptele si apa caldute si untul. Le-am amestecat pe toate, apoi am adaugat si drojdia. Am adaugat din faina ramasa putin cate putin, pana am incorporat-o pe toata si am framantat aluatul pana nu s-a mai lipit de maini. L-am pus inapoi in bol si l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul. Cand aluatul este crescut, l-am rasturnat din nou pe masa de lucru si l-am taiat in 12 bucati pe care le-am facut in forma de bila. Am luat fiecare biluta, am intins-o, am presarat cascaval si apoi am rulat-o. Le-am mai lasat sa creasca in tava 20 de min, apoi am uns cu ou batut si am presarat pe deasupra cascaval. Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic.  

     Sa aveti spor la facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu susan (de post)