Beef Wellington

de Bya Ralu in Vita, 4 Ian 2019 | 6347 vizualizari

 

Am vazut reteta acum cativa ani la Gordon Ramsey, de atunci imi sta in gand sa o fac! Super, super buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi vita
  • 1 bucata aluat foietaj bella
  • 500 gr ciuperci brune
  • 1 ceapa mica alba
  • mustar
  • felii proaspete de prociutto crudo sau ceva asemanator
  • ulei de masline
  • 1 galbenus de ou
  • marinada carne:
  • ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Wellington:

Bucata de muschi de vita am pus-o la marinat cu ulei de masline si condimente si am lasat-o peste noapte la frigider.

A doua zi, intr-o tigaie, am pus muschiul de vita la rumenit pe toate partiile, la foc iute, dupa care se scoate pe un platou, se unge cu mustar peste tot.

Ciupercile se curata bine, se spala, se pun intr-un robot de bucatarie si se maruntesc.

Le punem intr-o tigaie, lasam sa se evapore zeama si adaugam ceapa taiata solzisori, se lasa pana cand nu mai este lichid deloc.

Pe o folie alimentara, punem feliile de prosciutto proaspat taiate, intindem compozitia de ciuperci, punem muschiul de vita uns, rulam si strangem usor.

Se lasa in folie deoparte 20-30 minute.

Aluatul trebuie sa fie decongelat, la temperatura camerei.

Intindem aluatul, scoatem muschiul cu grija din folie de plastic, si rulam aluatul foarte bine.

Se pot face modele din aluatul ramas, se unge cu galbenus de ou peste tot si se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.

Carnea la mijloc trebuie sa ramana putin roz.

Se serveste cu legume!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef Wellington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar