Biban fript cu legume

de Irina in Peste, 25 Feb 2014 | 5035 vizualizari

 

N-am sa va spun nici ca am mai multa energie, nici ca daram muntii, cum zice Bahmuteanca in reclama la tigaile Dry cooker, ci doar ca am pregatit foarte repede o masa de pranz usoara si rapida. :))

 

INGREDIENTE

  • 1 biban de mare
  • 2 ciuperci
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1 cartof
  • sare
  • piper 
  • usturoi
  • chimen
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban fript cu legume:

Am curatat pestele si i-am taiat capul si coada. 

Am spalat cateva buchetele de broccoli si am curatat cartoful si ciupercile.

Am pus tigaia la incins pe foc. Dupa cateva minute am asezat in tigaie pestele si cartoful feliat si am acoperit tigaia cu capacul. Dupa vreo 5 minute pestele si cartofii sunt deja rumeniti pe o parte, asa ca i-am intors si pe partea cealalta. 

Am adaugat acum si ciupercile si broccoli, am condimentat cu sare si piper, praf de usturoi si chimen. Am lasat tot cam 5 minute sa se gateasca pestele si legumele. 

Pestele si cartofii s-au rumenit frumos, in timp ce buchetelele de broccoli sunt de un verde intens si usor crocante. Fiind gatite la abur, atat pestele cat si legumele si-au pastrat fiecare gustul propriu. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban fript cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sim0na 1

26.02.2014, 10:51

place meniul asta!

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:52

Aoleu ce bine arata! Mi-e asa pofta...

laura_n 1

26.02.2014, 20:19

) asa deci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume