Biscuiti cu ghimbir si migdale

de jolygina in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 2792 vizualizari

 

Bune la cafeluta 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1 cana de zahar
  • 2 oau
  • o radacina mica de ghimbir
  • 150 g fulgi de migdale
  • un paraf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir si migdale:

Amestecam zaharul cu untul apoi adaugam treptat cate un ou intreg. Cand totul s-a incorporat bine adaugam praful de copt si radacina de ghimbir rasa si migdalele. Le incorporam bine iar apoi impartim cantitatea in 2 parti egale, una o lasam asa apoi in cealata punem cacao.

Cand sunt amestecate bine adaugam faina la fiecare in parte pana obtinem o coca ca sa o putem modela. Punem coca la firgidet timp de 30 min apoi facem doua foi si le asezam una peste alta astfel incat sa fie indentice ca grosime si dimensiune 

Rulam cele 2 foi si le mai introducem asa rulate la firgider timp de 30 min. Intre timp aprindem cuptorul si il lasam sa se incalzeasca. Scoatem foile rulate si le taiem in feli subtiri apoi le punem intr-o tava la cuptor timp de 25 min.

Le lasam sa se raceasca pe un gratarel si apoi sunt numai bune de mancat la un capucino sau la cafeluta diminieata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

04.05.2016, 08:25

Vreau câțiva pt

marcela1979 1

04.05.2016, 13:58

abstract01 1

11.12.2018, 20:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci