Biscuiti din cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 7097 vizualizari

 

INGREDIENTE

jumate kg cartofi,1 ardei rosu sau pasta de ardei,o ceapa,un morcov,apa,sare,usturoi,faina,drojdie 45 gr,2 oua,leustean,ulei. cascaval sau telemea.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din cartofi:

cartofi,morcovul,ardeiul ,ceapa se pun la fiert in apa.cand sunt fierte se scurg de apa,se mixeaza si apoi se adauga oul,drojdia,usturoiul,leustean tocat marunt ,sare dupa gust si faina cat sa devina un aluat elastic nelipicios.lasam 15 min la odihna

apoi intindem foaie ,taiem dupa plac si punem la cuptor dupa ce razuim un pic de cascaval sau telemea.

Noi i-am servit cu ketchup..au fost buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Michelle 1

08.01.2010, 10:25

ma bucur enorm ca v-au placut biscuiti

ANCA 1

08.01.2010, 10:46

f interesanta reteta!!

ana 1

26.01.2010, 09:05

Foare faini sunt , da toata ziua as rontai .
Dupa ce i-am scos i-am uns cu putin ulei su usturoi fimea si-a facut siva pe noptiera

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu parmezan