Branzoaice Pity

de pity19 in Dulciuri, 25 Apr 2014 | 2768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • un cub drojdie
  • un varf lg sare
  • apa calda
  • 1 plic zahar vanilat
  • margarina\unt
  • Umplutura :
  • Branza dulce
  • 3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice Pity:

Aluatul : Intr-un vas punem faina dupa care adaugam zaharul , untul sau margarina , sarea , zaharul vanilat , drojdia dizolvata in apa calda si oul;

Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga apa sau faina , pana cand aluatul este moale dar nu lipicios ;

Lasam la odihnit la loc cald aprox 60 de minute ;

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata de aluat ,intindem bine , taiem cu cutitul patratele , punem cate 1-2 linguri de branza , dupa care prindem de colturi si impachetam ;

Tapetam  o tava cu hartie de copt , punem branzoaicele si dam la cuptorul preincalizt aprox 30 de minute .

In acest fel continuam si cu restul branzoaicelor .

Cand branzoaicele sunt gata  presaram zahar pudra si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice Pity" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brânzoaice