Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi

de violeta30 in Paste, 9 Apr 2018 | 1889 vizualizari

 

Bunatati de Paste ! Sau dupa Paste :) 
Daca va ramane friptura puteti sa faceti o bunatate de paste ;) asa cum am pregatit si eu.

 

INGREDIENTE

  • friptura ramasa
  • 1/2 pachet de paste Bucatini
  • ciuperci fripte la gratar
  • 75 g branza Camembert
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval afumat
  • apa
  • sare
  • condimente in functie de preferinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi:

Taiem friptura feliute subtiri (eu am avut pastrama de oaie si carne de porc), ciupercile la fel si le punem la calit in ulei, peste care vom adauga o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba si sa scada apa.

Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Cand a scazut apa la friptura. adaugam branza camembert, smantana si pasta de tomate. Lasam sa fiarba 5-10 minute si punem si condimentele. Adaugam pastele, peste care vom pune cascavalul razuit. Amestecam bine si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana