Budinca de cartofi by Merisor

de Bunica in Mancaruri de legume, 2 Iul 2013 | 14712 vizualizari

 

A fost dorinta nepoatei mele dragi.M-am conformat cat am putut de repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 100 g. branza de capra de la Danone
  • 4 linguri smantana pentru gatit
  • 2 oua
  • 1/2 legatura marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi by Merisor:

Punem la fiert intr-o craticioara apa cu sare.

Cartofii curatati spalat ii taiem in cuburi.

Cand sunt fierti ii strecuram si-i lasam la racit,putin.

Amestecam branza cu ouale si mararul tocat marunt.

Vasul ceramic se unge cu unt.

Punem cartofii intr-un castron si-i amestecam cu branza si ouale.,apoi ii punem amestecul in vasul ceramic,turnam smantana si dam la cuptor pana se  rumenesc frumos deasupra.

Ii servesc cu creier pane.

TIPS-URI

1

Se pot pune condimentele agreate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi by Merisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai pane