Budinca de chia cu lapte de cocos si afine

de vio_dreams in Vegan / Raw vegan, 17 Sep 2014 | 10726 vizualizari

 

Mereu gasesti scuze ca sa sari peste micul dejun? Ei bine acum nu mai ai nici o scuza, budinca din seminte de chia o poti prepara de seara, ba mai mult o poti pune direct intr-un borcanel, o lasi la frigider si dimineata o iei cu tine la serviciu!
Vestea buna e ca micul tau dejun e o adevarata bomba de energie si vitamine la borcan.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte cocos
  • 4 lingurite seminte chia Solaris
  • 2 lingurite fulgi cocos
  • 2 lingurite miere de albine
  • 150 gr afine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de chia cu lapte de cocos si afine:

Turnam laptele de cocos intr-un bol. Adaugam semintele de chia, fulgii de cocos si mierea de albine. Puteti folosi sirop de artar sau orice alt indulcitor preferati.

Amestecam energic sa se omonizeze compozitia si sa nu se foreze aglomerari de seminte. Le lasam la frigider cateva ore sa se hidrateze. eu le-am lasat peste noapte.

Adaugam afinele si amestecam.

Puteti pune budinca in borcanele, adaugati cateva afine deasupra, puneti capacul si o puteti lua cu voi la serviciu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de chia cu lapte de cocos si afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de chia cu apa de trandafir