Budinca de paine, banane si nuci

de aura78 in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 4489 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -125 g paine fara coaja (din ziua anterioara), taiata cubulete
  • -500 ml lapte
  • -4 oua
  • -2 banane
  • -8 nuci
  • -15 g unt
  • -50 g zahar alb
  • -50 g zahar brun
  • - 4 boluri de consome
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine, banane si nuci:

Unge cu unt bolurile si tapiteaza-le cu zaharul brun.

Intr-un castron pune painea taiata cubulete ,laptele,zaharul alb si ouale.Tritureaza totul bine,pana cand vezi ca devine o crema liquida .Lasa totul deoparte pentru aproximativ 15 minute.

Taie bananele felii si punele in boluri .O jumatate de banana pentru fiecare bol.

Varsa crema peste banane si punei deasupra cate o jumatate de nuca .

Pune bolurile intr-o tava cu putina apa , la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade  ,pentru aproximativ 25 -30 minute.(Depinde de cuptor).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine, banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca scotiana de scones cu unt si crema de oua