Budinca de paste cu branza

de housy in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 29043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr paste fainoase (ce doriti: melcisori, spaghete, penne, spirale orice)
  • - 300 gr branza de vaci
  • - 3 oua
  • - o manuta de stafide
  • - 5-6 linguri zahar
  • - 2 pliculete zahar vanilat
  • - un praf de sare
  • - 1 cubulet de margarina/unt
  • - 2 linguri de pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Pastele se fierb cu un putina sare, se scot cand sunt gata si se scurg foarte bine

Separat se prepara o crema din branza de vaci, oua, zahar, zahar vanilat, un praf de sare, stafide Intr-un bol mai mare se amesteca usor pastele cu crema de branza, pentru a nu se rupe pastele. Se ung cu margarina/unt doua tavi de cozonac, dupa care se tapeteaza cu pesmet. Compozitia obtinuta se toarna in tavile ce ulterior se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 20-30 minute.

Un mic dejun just perfect!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Madelene