Carnati cu afumatura by Ruxy

de RuxyRux in Mezel de casa, 6 Ian 2011 | 7184 vizualizari

 

Am sa incep prin a va spune ca sunt cei mai buni carnati pe care i-am mancat vreodata...au iesit fara cusur...

 

INGREDIENTE

  • 1750 fleica porc
  • 1450 pulpa porc
  • 1 kg si 100 gr de afumatura ( aici fiecare pune cum si ce doreste, kaiser, muschi, slanina, pastrama etc si toate obligatoriu bine afumate)
  • 3 capatani usturoi
  • 4 linguri sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ienibahar macinat
  • 3 lingurite boia dulce( cine ii vrea mai condimentati inlocuieste o lingurita, cu boia iute)
  • 1 lingurita si jumatate piper
  • 10 m de mate spalate si curatate( se gasesc cu usurinta si gata de preparat)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu afumatura by Ruxy:

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati afumati si nu avem afumatoare......e cea mai grozava solutie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu afumatura by Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati afumati