Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Rocsi in Porc, 18 Dec 2013 | 93091 vizualizari
Rocsi 1
Xana
Multumesc Simona
Alina iti multumesc.
Multumesc Alexandra
Cam asa este Dia
Geanina
Bravo Mena draga
Ruxy iti multumesc tare mult
feliciacristea46 1
se pune si zeama de carne, supa de legume sau apa in compozitie , sa iasa afanati, noi punem si cimbru ptr. aroma !
laura_n 1
big like, Rocsule!
Multumesc Felicia de sfaturi. Am vrut s apun cimbru dar ai mei nu au dorit, au zis sa ii las simpli
Multumesc mult Laura
mihaelar63 1
Mihaela
jolygina 1
Joly
botcrina 1
Crina
Rahela Velicu 1
Rahela
-Marius- 1
Multumesc!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!