Carne de miel cu piure

de pity19 in Oaie, 13 Apr 2014 | 3145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lg carne de miel ptr friptura
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • chilli
  • ulei ptr prajit
  • vegeta
  • 25 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de miel cu piure:

Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana carnea este facuta bine

Clatim bine cartofii, ii curatam de coaja, taiem in 4. Luam o oala, punem cartofii, adaugam apa, dam la fiert si lasam pana sunt gata.

Cand cartofii au fiert scurgem de apa, cu un tel zdrobim bine cartofii, adaugam condimente (dupa gustul fiecaruia), dupa care punem untul si amestecam bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel, la cuptor.