Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

de mihaelar63 in Porc, 15 Feb 2021 | 1916 vizualizari

 

  Nu trebuie sa prepari neaparat ceva foarte complicat sa ai o masa gustoasa si hranitoare Imi place sa echilibrez carbohidratii din paste cu vitaminele din fasole verde. Reteta este creativa, puteti folosi orice carne doriti.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 500 gr paste capunati
  • 300 gr fasole verde -congelata
  • 300 ml rosii pasate
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 ceapa galbena
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta ardei tocati cu telina
  • mix ierburi meediteraniene -busuioc , salvie , oregano , cimbru
  • piper negru macinat
  • sare
  • Parmezan-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde:

  1. Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta.
  2. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati.
  3. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa, se toarna deasupra rosiile pasate.
  4. Diluati cu o cana de apa. Adaugati pasta de ardei si condimentati cu mixul de ierburi.
  5. Lasati sa fiarba inabusit pana carnea de porc este bine patrunsa.
  6. Daca sosul scade prea tare se dilueaza cu apa.
  7. Intre timp fierbeti fasolea verde decongelata si pastele.
  8. Aceasta operatiune de fierbere se poate executa intr-un singur vas. Intai se pune fasolea verde si dupa 5 minute urmneaza pastele.
  9. Dupa inca 5 minute pastele cu fasole verde se scurg de apa fierbinte si se clatesc cu apa rece.
  10. Lasati carnea de porc sa fiarba cu sos pana obtineti consistenta dorita a sosului. Piperati.
  11. Serviti carnea de porc in sos de rosii deasupra pastelor si legumelor fierte.
  12. Doritori pot razui deasupra parmezan sau alte branzeturi.

    Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Fierbeti fasolea verde decongelata si pastele .

2

Aceasta operatiune de fierbere se poate executa intr-un singur vas . Intai se pune fasolea verde si dupa 5 minute urmneaza pastele .

3

Dupa inca 5 minute pastele cu fasole verde se scurg de apa fierbinte si se clatesc cu apa rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RODIMUR 1

15.02.2021, 23:55

Bună...!

oanapl 1

16.02.2021, 20:06

Interesantă combinație!

dantes 1

17.02.2021, 11:16

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu afumatura