Cartofi Boulangère

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 3830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ceapă mare, tăiată julienne
  • câteva frunze de salvie proaspătă
  • 400 ml supă de legume
  • 1 mână de parmezan ras
  • 10 grame unt, tăiat cuburi
  • sare grunjoasă
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Boulangère:

Cartofii se curăță și se taie felii. Se așează un strat de cartofi într-o oală de fontă, apoi fâșii de ceapă și câteva frunze de salvie, sare și piper. Se alternează straturile până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi. Se așează câteva frunze de salvie deasupra, apoi se toarnă supa, se presară parmezanul și din loc în loc se așează câte un cub de unt. 

Se introduce oala în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pe raftul superior și se lasă o oră. 

Se poate servi ca fel principal sau garnitură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Boulangère" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza la Multicooker