Cartofi copti umpluti cu legume

de ama in Mancaruri de post, 13 Dec 2009 | 7827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • parmezan
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu legume:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme fanteziste. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.
Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.

Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca.

Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.


La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Adinuta 1

14.12.2009, 11:58

Bunica 1

18.12.2009, 21:07

ama, i-ai fotografiat sau desenat ? Artata super ! Sunt cartofi cu branza ?sunt foooooooarte buni !

ama 1

18.12.2009, 22:36

multumesc

da sunt cu branza. i-am pus la categoria "de post" pentru ca nu exista o sectiune de vegetariene.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena la capac