Cartofi cu peste la cuptor

de Lau in Peste, 9 Apr 2018 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati somn
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin
  • ulei
  • 1/2 lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu peste la cuptor:

Pestele se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, se prajesc pe ambele parti putin (sa fie pe jumatate prajit).

In tigaia in care am prajit pestele, adaugam ceapa taiata fideluta si o calim 2 min, dupa care o scoatem intr-o farfurie.

In uleiul in care am prajit pestele, ceapa, (mai adaugam putin daca este nevoie) adaugam cartofii curatati, spalati si taiati rondele, 100 ml apa si lasam sa fiarba/ prajeasca, acoperim cu un capac si lasam cateva minute, sa fie pe jumatate fierti) condimente dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei adaugam cartofi, ceapa, pestele condimente, usturoiul tocat, pisat, vinul, felii de lamaie si amestecam.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit 15 min cu folie si 10 min fara folie (pana ce cartofii sunt copti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cald cu peste