Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 13 Ian 2017 | 5140 vizualizari

 

Cartofii cu rozmarin la slow cooker-ul Crock-Pot pot spune că se prepară singuri!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 2 linguri ulai de măsline
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță rozmarin
  • 1 vârf cuțit piper
  • 100 ml. apă
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot:

Cartofii se curăță de cojă, se spală și se taie în bucăti mari. Se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l. Sărăm, piperăm, adăugăm rozmarinul și uleiul.

Amestecăm toate ingredientele cu o lingură. Punem uleiul și apa.

Conectăm aparatul la rețeaua electrică. Programăm aparatul pe programul High, pentru 90 minute.

Serviți cartofii ca fel principal cu murături sau salată, ori ca garnitură.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L