Cartofi in straturi

de Miha in Mancaruri de legume, 16 Dec 2010 | 12898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 6 felii cotlet haiducesc
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • cateva masline
  • sare si piper
  • rozmarin
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi:

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Se fierb pana furculita intra usor in ei. Se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja, apoi se paseaza grosier cu furculita.

Branza de vaci se amesteca bine cu smantana. se potriveste gustul de sare si piper si se adauga putin marar verde tocat.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de cartofi, presaram sare, piper si putin rozmarin macinat. Din loc in loc punem untul taiat cubulete.

Punem si branza de vaci in strat uniform, apoi feliile de cotlet.

Acoperim cu restul de cartofi pasati si un strat generos de cascaval ras. Maslinele le punem de jur imprejurul vasului, formand o bordura.

Dam la cuptor la foc mediu pana se topeste si se aureste cascavalul. Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adasev12 1

17.12.2010, 20:40

f buni si pe gustul meu...cartofii

diaconta 1

17.12.2010, 21:20

suuuuuuuuuper

adry88 1

28.05.2011, 16:59

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana si cascaval