Cartofi noi cu spata de porc

de dantes in Retete Delikat, 22 Iun 2018 | 1177 vizualizari

 

O mancare gustoasa usor de preparat datorita condimentelor de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.cartofi noi
  • 800 g spata de porc
  • 50 ml ulei
  • Delikat condimente pentru porc
  • delicat condimente pentru cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu spata de porc:

Carnea se condimenteaza cu Delikat condimente pentru porc si se lasa circa 15 minute sa se patrunda bine.

Curatam cartofii si, daca sunt prea mari, ii taiem in patru, apoi ii punem intr-un vas si ii condimentam cu condimente pentru cartofi de la Delikat, amestecand pentru ca sa fie condimentati uniform.

Intr-o tava punem 50 ml.ulei, 50 ml apa si asezam carnea de porc inconjurata de cartofi si acoperim tava cu o folie de aluminiu. Se introduce tava in cuptor la 180 de grade C, dupa o ora scoatem folia de aluminiu si mai lasam la copt circa 30 de minute

TIPS-URI

1

Delikat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu spata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, de post