Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2698 vizualizari

 

Mă bântuia rețeta asta de ceva vreme ;) În sfârșit i-a venit rândul! Se pare că va fi vedetă în CasaZmeilor! ;)
  P.S. Problema e că, vasul aparatului e prea mic, domnule ;) Numai așa de-o măsea pentru fiecare Zmeu ;) :)))

 

INGREDIENTE

  • Cartofi albi 4 bucăți mari,
  • Mozzarella cca. 100 g,
  • Parmesan, cca. 100 g,
  • Smântână cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot:

Cartofii se spală și se pun la gătit cu o cană de apă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, la programul HIGH 60 de minute. La un interval de 30 de minute se întorc pe partea cealaltă (ei nefiind acoperiți integral cu apă!) .

După ce s-au gătit cartofii, se scot din vas, vasul se curăță și se pregătește pentru copt.

Cartofiilor li se taie un capac translongitudinal și se scobește miezul, cu ajutorul unei linguri.

Miezul cartofilor se pasează, se amestecă cu mozzarella și parmesanul ras, cu smântâna  până ce se înglobează toate ingredientele.

Vasul ceramic curățat, se unge cu puțin ulei de măsline, se pun cartofii goliți, în care se adaugă umplutura de cartofi și lactate. Se lasă la gătit pentru cca. 60 de minute pe programul HIGH. Din când în când se ridică, capacul se șterge de aburi, iar la final se mai lasă 30 de minute necoperit pentru a prinde o crustă aurie.

Simplu și tare gustos.

 

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.11.2020, 20:39

Cat de mult iubesc eu acesti cartofi! Sunt tare, tare buni!

abstract01 1

02.11.2020, 22:41

buun

Sidy 1

27.10.2021, 08:25

Waw,,,cat de buni trebuie sa fie ! Musai trebuiesc incercati ! Am facut si eu ceva asemanator la Air Fryer...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot