Cascaval de casa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 40863 vizualizari

 

Pune-ti pe masa ceva facut de dumneavoastra,nu mai cumparati.

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza de vaci proaspata
  • 2oua
  • 1l lapte
  • 1pachet de unt
  • 1varf de lingurita de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

In laptele care fierbe,rastorn branza si las 5-6min amestecand mereu,o pun intr-un tifon si las sa se scurga 10min;

pregatesc un vas rotund uns cu unt;

intr-un alt vas,pun untul sa se topeasca,adaug branza,ouale batute,bicarbonatul si sare;

cu o lingura de lemn,amestec energic,pana ce branza a capatat aspectul unui aluat oparit,il rastorn in vasul uns cu unt,nivelez suprafata si dau la frigider pana a doua zi.

TIPS-URI

1

dupa preferinte se pot amesteca

2

busuioc sau diferite seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

sandyna 1

02.07.2014, 17:37

a incercat-o cineva?

Sotto 1

03.07.2014, 11:20

Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .

ralu_ca 1

09.02.2015, 20:30

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele