Castraveti Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 4326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Castraveţi 5 kilograme
  •  Morcovi 250 grame 
  • Ţelină rădăcină şi frunze 3 bucăţi 
  • Hrean 5 bucăţi
  • Mărar uscat 100 grame  
  • Condimente (boabe de muştar, coriandru, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru uscat) după gust 
  • Usturoi 1 căpăţână 
  • Frunze de vişin   
  • Apă 2 litri 
  • Oţet 500 mililitri 
  • Zahăr 250 grame 
  • Sare neiodată 150 grame 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti Panacris:

Castraveţii se spală şi se taie la capete. Se curăţă zarzavatul apoi se aşează în borcane împreună cu castraveţii în straturi. Oţetul, apa, sarea, zahărul şi condimentele se pun la fiert. După ce au dat în clocot se toarnă peste castraveţii din borcane. Se leagă cu celofan dublu şi se pun la răcoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muratura picanta cu morcovi