Catina cu miere

de mimmi in Conserve, 9 Oct 2011 | 8618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o parte catina
  • o parte miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catina cu miere:

 Spalam si curatam catina. Se pune catina intr-un borcan sterilizat,peste se toarna mierea. Borcanul se tine la frigider. Timp de 2 saptamani se amesteca in fiecare zi,pentru a se zdrobii si iesi din catina vitaminele...dupa care se ia cate o lingurita in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Catina cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:31

maxerika 1

20.01.2012, 01:49

Am o intrebare.. Cand am deschis borcanul de miere cu catina .. fermenta.. mai este bun(a)? Am primit borcanul de la cineva si probabil nu l-a tinut la frigider.

mimmi 1

21.01.2012, 12:02

Chiar nu stiu ce sa iti raspund,eu una nu am patit asa ceva,imi fac porti mici si le tin la frigider,iar catina o tin pregatita in congelator

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati in miere si otet