Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 10 Ian 2022 | 2644 vizualizari

 

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

 

INGREDIENTE

  • 6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]
  • 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii
  • 6 linguri faina alba
  • piper negru macinat
  • 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor:

  1.  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza .
  2. Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti.
  3. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii.
  4. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit.
  5. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins .
  6. Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute .
  7. Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade .
  8. Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior .
  9. Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .
  10.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui rosiile pasate proaspe.te cu ketchup sau cu pasta de rosii..

2

Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de mamaliga cu friptura de porc