Ceapa umpluta, la cuptor

de mosuletulene in Porc, 15 Noi 2021 | 2720 vizualizari

 

Mi-au placut mereu provocarile, si gastronomice ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe rosii mari;
  • o lingurita rasa de oregano;
  • 2 ardei rosii gras;
  • 6 oua;
  • 500g macinata;
  • 400g rosii cherry tocate;
  • sare, piper;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • 100g cascaval ras;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta, la cuptor:

Se scobesc cu grija cepele, miezule se toaca si se pune la calit cu ulei si putina apa, la care se adauga oregano, se adauga ardeii tocati, cand se inmoaie se adauga carnea, cu rabdare se amesteca pana se patrunde bine, se adauga rosiile si se lasa la calit pana se evapora apa.

Se separa galbenusurile cu grija sa nu se sparga de albusuri.

Compozitia usor racita se adauga sarea, piperul, albusuri, patrunjel si se omogenizeaza cu rabdare foarte bine.

Se umplu cepele scobite, dar se lasa loc cat sa pui cate un galbenus si se dau la cuptor 30-40 min la foc mediu (180 grade C) spre sfarsit se scot si se pune deasupra cascavalul.

Se serveste cu bere ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor