Chec cu nuca si menta

de ianculubita in Mancaruri de post, 22 Mar 2013 | 4308 vizualizari

 

Este o reteta de post,pentru cine doreste.

 

INGREDIENTE

  • 12linguri ulei
  • 14linguri zahar
  • 14linguri apa
  • 12linguri faina
  • 1plic praf de copt
  • 1cana nuca macinata
  • 1lingura pudra de menta
  • esenta de menta
  • cristale de menta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si menta:

Intr-un castron amestecam bine cu telul apa,zahar,ulei,si nuca;

incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si 1/2lingurita de sare,amestecand cu mixerul;

punem 1/2din compozitie in forma unsa si tapetata cu faina,iar in restul adaugam pudra de menta,esenta si 3cristale dizolvate in 2linguri cu apa si amestecam bine;

rasturnam peste compozitia alba iar cu o furculita facem un aspect marmorat;

lasam la cuptor 30-40min iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar

TIPS-URI

1

pentru cine nu are menta,poate folosi cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post delicioasa – hummus