Cheesecake cu portocale

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 5 Mai 2011 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 200 gr nuci braziliene
  • 8 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
  • Ingrediente crema:
  • 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
  • 3 linguri unt de cocos
  • coaja de la 1 portocala
  • zeama de la 3 portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu portocale:

Preparare blat:

Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 26 cm.

Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina. Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inaninte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baton de cereale raw