Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4263 vizualizari

 

De cand am vazut rețeta la Miha, https://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-umplute-cu-cascaval-la-multicooker-crock-pot-express-cu-gatire-sub-presiune-91313.html, am poftit la ele. Le-a venit rândul și la sugestia ei le-am umplut cu mozzarella ;) Au fost de mare efect, mai bune decât banalele chiftele marinate :D ;) 
 

 

INGREDIENTE

  • Pentru chifteluțe: Carne tocată (porc+vită) cca. 500 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Mozzarella 100 g.
  • Pentru sosul de rosii:
  • Sos de roșii cu ardei a la Panacris cca. 800 ml (roșii, ardei kapia, ceapă galbenă, ulei si sare!)
  • Muștar 1 lingură
  • Cimbru uscat 1 lingură.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot:

Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Cu mâinile umezite se formează chiftelulțele, în mijlocul căreia se pune câte o bucată de mozzarella.

În vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se așează chifteluțele, se răstoarnă peste ele sosul de roșii cu ardei, muștarul, cimbrul se amestecă ușor și se lasă la gătit pe funcția HIGH timp de 3 ore.

Se servesc fierbinți cu garnitura preferată.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

02.11.2019, 08:59

dantes 1

02.11.2019, 11:07

Bune!

Shmily 1

16.02.2020, 08:32

Au iesit tare bune, s-au mancat prea repede! La unele s-a scurs mozzarella si inauntru a ramas doar o gaura si un pic de mozzarella pe margine (nu stiu daca asa trebuia sa fie, ca unele inca aveau mozzarella in interior)...dar asta nu a facut decat sa imbunatateasca sosul, care a fost delicios! Sosul ramas fara chiftele s-a mancat si el, nimeni nu a vrut sa risipeasca asa bunatate! (Merge de minune cu chipsuri, paine prajita)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L