Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

de trifadalia in Mancaruri de legume, 1 Aug 2018 | 2388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 gr branza feta
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea:

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia.

Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga restul condimentelor si se amesteca. Compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune in ulei sa se prajeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

01.08.2018, 22:47

Cu brânzeturile astea, cred că au ieșit niște chifteluțe tare bune...!

dantes 1

02.08.2018, 12:01

Bune!

trifadalia 1

02.08.2018, 12:06

S-au terminat repede de pe farfurie, deci inseamna ca a fost gultul pe masura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei la cuptor cu sos de branza