Chiftelute de peste

de ianculubita in Salau, 19 Mar 2011 | 7654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de peste alb sau fileuri
  • 2oua
  • 3-4felii de franzela
  • 5linguri faina
  • 5catei de usturoi
  • sare,piper
  • 2legaturi cu marar
  • 1ceapa mica
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fileurile spalate,le pun la fiert in apa cu putina sare pentru 20-30min;

dupa ce l-am scurs,il zdrobesc cu furculita,adaug ceapa data pe razatoare,painea inmuiata in putin lapte caldut,usturoiul pisat,sare,piper,oua,mararul taiat marunt apoi amestec bine cu mana sa se omogenizeze totul;

din acest amestec formez bilute,le dau prin faina amestecata cu seminte de susan si le prajesc in baie de ulei;

le scot pe hartie de bucatarie dupa care sunt bune de servit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu salau