Chiftelute de peste

de ianculubita in Peste, 20 Iul 2014 | 12479 vizualizari

 

Sunt gustoase si le puteti servi in orice moment al zilei

 

INGREDIENTE

  • 500 g merluciu sau alt peste cu oase putine
  • 2 oua
  • 1 lingura branza ricota
  • 5 catei de usturoi(dupa gustul fiecaruia)
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 frunza de dafin
  • 3-4 frunze de salvie
  • boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Fierbem pestele in apa cu sare, dafin, salvie, boabe de piper, 10 minute, apoi strecuram, pestele il dezosam, dupa ce s-a racit bine il punem in blender impreuna cu oua, branza, usturoi, verdeata, sare, piper, rasturnam apoi compozitia intr-un bol, formam chiftelute sau luam din compozitie cu lingura daca este moale, punem in tava pe hartie de copt, picuram pe fiecare ulei de masline si lasam la cuptor 20-30 minute

Le servim calde dar si reci sunt bune cu salata de sezon.

TIPS-URI

1

se poate elimina branza, eu le- am facut pentru Eva dar nici asa nu am avut succes!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste cu sos de rosii