Ciorba cu aripi de pui si taitei

de ela in Ciorbe, 30 Aug 2010 | 27905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia rosu
  • 2ardei capia galbeni
  • 1morcov mare
  • 10cartofi foarte mici
  • 6aripi de pui
  • 1pumn de teietei mai lati
  • patrunjel
  • leustean
  • sare,piper,vegeta,cuburi de vegeta de pui
  • 2fire ceapa verde
  • 3linguri bors knorr sau bors de casa dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui si taitei:

Se spala ceapa si se taie rondele.Morcovul se curata si se taie si el rondele.Ardeiul se spala,se curata si se taie bucati mici.Se pun toate legumele in putin ulei si se dau la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta pana se inmoaie.Se adauga aripile de pui si se acopera cu apa si se lasa pe foc inca 20minute.

Intre timp se curata cartofii si se taie rondele.Dupa cele 20minute se adauga si cartofii in ciorba si se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert 15minute,apoi se adauga si teieteii si se mai lasa sa fiarba inca 10minute.

Spre sfarsit se adauga borsul,se mai condimenteaza dupa gust si se presara patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste manastiresc