Ciorba cu perisoare

de Adele in Ciorbe, 16 Mai 2015 | 4466 vizualizari

 

Poate una din putinele ciorbe pe care le mananc :D reteta o pregatesc dupa indicatiile mamei mele .. cu toate ca nu este prima data cand ma incumet ,inca nu reusesc sa-i dau gustul special pe care il avea atunci cand o pregatea bunica mea :X

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu.
  • 1 cartof.
  • 1 ceapa.
  • 2 rosii.
  • orez.
  • carne macinata de porc.
  • 1 galbenus de ou.
  • atrunjel uscat
  • 100 g pancetta afumata(sunca).
  • sare.
  • piper.
  • 1 plic bors magic.
  • smantana.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Se curata ceapa si se toaca cat mai marunt,se pune o oala pe foc cu putin ulei, se adauga ceapa si se caleste impreuna cu pancetta taiata cuburi.

Dupa care se spala bine rosiile si ardelul se toaca marunt si se pun in oala. Se curata cartofii si se spala se taie in cuburi si se pun si ei in oala, se adauga orezul si se pun cateva cani cu apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.Intre timp se pregatesc perisoarele, carnea se amesteca cu galbenusul de ou, sare, piper, eu am pus si putin patrunjel uscat.

Cand legumele si orezul sunt aproape fierte se formeaza perisoarele se pun la fiert pentru cateva minute (nu prea mult) se acreste dupa gust(indicatiile se gasesc pe plic) se potriveste de sare si piper.

Se serveste calda de preferat cu o lingura de smantana.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Daca aveti o bucata de os de pus la fiert in ciorba (pui/porc) gustul va fi si mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole